Logo

Listaa kohteesi ja tavoita ostovoimaiset sijoituskohteiden etsijät!

  • Kohde-esittely sijoittajille olennaisilla tiedoilla.
  • Automaattiset laskelmat vuokratuotosta ja pääoman tuotosta
  • Airbnb-vuokrauksen tuottopotentiaalin automaattinen laskeminen.
  • Kohtuullinen ilmoituksen hinta, joka on verovähennyskelpoinen.

Ilmoitus on voimassa 6 kk.

67 €

(alv. 24 %)
per kohde

Rekisteröidy

Rekisteröidy palveluun syöttämällä sähköpostiosoitteesi

Olen lukenut ja hyväksyn Jiildi.com käyttöehdot sekä rekisteriselosteen
Käyttöehdot Rekisteriseloste

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään täältä

Mikä Jiildi?

Jiildissä pääset esittelemään kohteesi niiden tietojen valossa, jotka ovat sijoittajille oleellisia. Kun jätät palveluumme ilmoituksen, sinulta kysytään muiden tietojen ohella kohteesi nykyinen vuokra tai arvioisi mahdollisesta vuokrasta, jonka kohteestasi voisi saada. Palvelumme tekee tämän jälkeen automaattisesti kohteesi esittelysivulle tarkat laskelmat siitä, millainen se on sijoituksellisesta näkövinkkelistä. Kohdettasi analysoiva potentiaalinen ostaja näkee silmänräpäyksessä esimerkiksi vuokratuoton ja pystyy helposti määrittelemään oman pääoman tuoton eri omarahoitusasteilla.

Älykäs järjestelmämme laskee myös automaattisesti jokaiselle asunnolle ja loma-asunnolle vuosittaisen Airbnb-vuokrauksen kautta saatavan tuottopotentiaalin. Airbnb-tuottopotentiaalin laskeminen perustuu todellisiin Airbnb:stä saatuihin alueellisiin yön hintoihin ja vuokrausasteisiin. Näin myös lyhytaikaisvuokrauksesta kiinnostuneet ostajat näkevät sijoituskohteesi todellisen potentiaalin.

Ilmoituksen hinta on 67€ (alv 24%) per kohde. Olemme pyrkineet hinnoittelemaan palvelumme kohtuullisesti, jotta jokaisella sijoituskohteen myyjällä olisi mahdollisuus jättää ilmoituksensa palveluumme ja näin vauhdittaa kohteensa myyntiä. Muistathan, että ilmoituksen hinta on kuluttajille 100% myyntivoitosta verovähennettävä kulu.

Jotta pääset lisäämään kohteesi myyntiin, sinun on ensin rekisteröidyttävä palveluun käyttäjäksi.