Logo

Jiildi syntyi tarpeesta vauhdittaa sijoituskohteiden kaupankäyntiä

Mikä Jiildi on?

Jiildi on 100% suomalaisomisteinen sijoituskohteiden markkinapaikka, johon kuka tahansa voi listata myyntiin asunnon, toimitilan, autopaikan tai loma-asunnon, jonka uskoo olevan kelpo sijoituskohde. Idea palvelun tarpeeseen lähti Jiildin perustajien omasta asuntosijoittamisesta. Kerta toisensa jälkeen omia sijoituskohteitamme myydessä huomasimme, että olemassa olevat kauppapaikat eivät mahdollistaneet ilmoituksissaan kaikkien tarpeellisten tuottotietojen esille tuomista. Vanha kaupankäynnin viisaus kun sanoo, että mitä paremmin pystyt kertomaan ostajalle kaikki oleelliset tiedot, sitä paremmin kauppa käy.

Palvelun konseptia on kehitetty alusta lähtien yhteistyössä asuntosijoittajien, kiinteistövälittäjien, asuntorahastojen ja rakennuttajien kanssa. Jiildin avulla sijoituskohteiden osto, myynti ja analysointi on entistä tehokkaampaa ja näin kaikki osapuolet voittavat.

Miten Jiildi eroaa olemassa olevista markkinapaikoista?

Jiildi on keskittynyt esittelemään kohteesi niiden tietojen kautta, jotka ovat sijoittajille oleellisia. Kun jätät palveluumme ilmoituksen, sinulta kysytään muiden tietojen ohella kohteesi nykyinen vuokra tai arvioisi mahdollisesta vuokrasta, jonka kohteestasi voisi saada. Palvelumme laskee tämän jälkeen automaattisesti kohteesi esittelysivulle tarkat laskelmat siitä, millainen se on sijoitusnäkövinkkelistä. Kohdettasi analysoiva potentiaalinen ostaja näkee silmänräpäyksessä esimerkiksi vuokratuoton ja pystyy helposti määritellä eri omarahoitusasteilla oman pääoman tuoton.

Älykäs järjestelmämme laskee myös automaattisesti jokaiselle asunnolle ja loma-asunnolle vuosittaisen Airbnb-vuokrauksen kautta saatavan tuottopotentiaalin. Airbnb-tuottopotentiaalin laskeminen perustuu Airbnb:stä saatuihin alueellisiin todellisiin yön hintoihin ja vuokrausasteisiin. Näin myös lyhytaikaisvuokrauksesta kiinnostuneet ostajat näkevät sijoituskohteesi todellisen potentiaalin.

Mitä ilmoittaminen maksaa?

Ilmoituksen hinta on 67€ (alv 24%) per kohde. Olemme pyrkineet hinnoittelemaan palvelumme kohtuullisesti, jotta jokaisella sijoituskohteen myyjällä olisi mahdollisuus jättää ilmoituksensa palveluumme ja näin vauhdittaa kohteen myyntiä. Muistathan, että ilmoituksen hinta on myyntivoitosta 100% verovähennettävä kulu.

Mistä tulee nimi Jiildi?

Jiildi-sana tulee englanninkielisestä tuottoa tarkoittavasta yield-sanasta. Nimemme mukaisesti haluamme olla vauhdittamassa tuottoa sisältävien sijoituskohteiden kaupankäyntiä.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu:

Onko sinulla palvelun käytön kanssa pulmia? Katso ensin UKK-osio, josta löydät vastaukset yleisimpiin palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. Jos ongelmasi ei vieläkään ratkennut, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu@jiildi.com

Kumppanuudet:

Onko sinulla tarvetta listata suurempia määriä kohteita kuukausittain? Haluatko mainostaa sivustomme käyttäjille palveluasi sisältömarkkinoinnin keinoin blogit-osiossa? Tässä tapauksessa ota yhteyttä Mikkoon:

Mikko Ollikkala
Toimitusjohtaja
mikko@jiildi.com
045 630 3948